Pertandingan Ulang Pusingan Pertama Cavs – Wizards

cavs

Ini adalah satu daripada dua sapuan yang mungkin akan kita lihat pada pusingan pertama di Persidangan Timur. The Pistons juga harus membuat kerja pantas Orlando Magic dalam pertandingan satu lawan lapan.

Saya yakin Lebron James masih tersenyum dari telinga ke telinga. Tampaknya Cavs akan berakhir sebagai pilihan nombor lima  download mega888 for android yang akan menempatkan mereka dalam pertarungan pusingan pertama yang menakutkan dengan Miami Heat. Dan sekiranya mereka berjaya melancarkan siri itu, mereka kemudian berpeluang menghadapi Detroit Pistons di separuh akhir persidangan dan kita tahu sejauh mana kejayaannya pada musim lalu. Bulls turun ke New Jersey pada final musim Rabu malam dan sekarang Cleveland duduk dalam keadaan yang cukup baik.

King James dan syarikat mendapat Washington Wizards tolak All-Stars Gilbert Arenas dan Caron Butler dalam dua pilihan ini berbanding tujuh pertandingan. Dengan Washington begitu terpukul, semua orang di Persidangan Timur akan menyukai peluang untuk menyertai pelayaran pusingan pertama ini. The Wizards kehilangan 8 dari 10 perlawanan terakhir mereka membuktikan bahawa, tanpa Ejen Zero dan Mr. Consistency Caron Butler, mereka tidak banyak.

Sayang sekali kami melihat jalan mudah ke pusingan kedua untuk Cleveland dengan hiburan yang diberikan pasukan ini satu musim lalu. Kami menyaksikan tiga permainan satu mata dalam pertarungan pusingan pertama tahun lalu dan banyak sampah bercakap antara James dan Arenas dengan James nampaknya memasuki kepala Arenas. Jangkakan tiga kemenangan dua digit oleh Cleveland kali ini.
Satu-satunya siri pusingan pertama yang semestinya kurang menarik ialah Detroit / Orlando. Sekurang-kurangnya kita akan dapat melihat banyak permainan gulungan sorotan dari King James.

Saya rasa, kerana yang ini ada di dalam beg, kita dapat memproyeksikan selama satu minit, bagaimana siri ini jika Washington sihat. The Wizards bukan pasukan jalan yang bagus musim ini dan mereka bermain dengan pertahanan yang sangat buruk. Oleh itu, saya rasa kita akan selamat dengan mengatakan bahawa orang-orang Cav akan menang di sini walaupun mereka menghadapi bintang-bintang Penyihir. Pertahanan Cleveland telah meningkat dengan baik musim ini dan oleh Lebron memimpin Cavs ke rekod kedua terbaik dalam Persidangan Timur, kita harus percaya bahawa anak ini mampu melakukan beberapa perkara besar sebelum kariernya berakhir. Mereka mungkin memulakan musim ini kerana jalan Cleveland ke final persidangan kelihatan jelas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *