Slot Marvel Superhero Games Malaysia Mega888

Di dalam persekitaran kasino dalam talian, slot Brand Ed sangat menguntungkan. Salah satu slot dalam talian jenama paling mutlak mereka boleh didapati dari siri Marvel Superhero, yang direka oleh Cryptologic dan PlayTech. Setiap pengaturcara bermaksud dunia Marvel dari perspektif yang berbeza tetapi kedua-dua jenis perlawanan menunjukkan pemain dengan audio yang berkaliber, jackpot inovatif dan grafik yang mengagumkan.
Cryptologic adalah pengendali perjudian dalam talian terawal yang membenarkan pahlawan super Marvel, mengembangkan siri pertandingan loteri inovatif berbilang pemain. Reka bentuk permainan ini terletak lebih banyak mengenai gambar buku komik, dan oleh itu mereka berjaya membuat pemain berpuas hati percaya bahawa mereka membalik halaman buku bergambar walaupun mereka memutar gulungan.
Setiap perlawanan dalam siri Cryptologic’s Marvel dihubungkan ke sistem jackpot progresif Hero. Marvel Hero benar-benar download mega888 malaysia yang paling murah hati dari ketiga-tiganya, memberikan jackpot rata-rata lebih dari $ 15 000 yang mengabaikan setiap hari. Malah jackpot Super Hero ditetapkan semula pada £ 700 dan memberi penghargaan kepada pemain menggunakan jackpot biasa £ 1500 pada kadar lima kali sehari. Jackpot Hero adalah hiasan terendah anda, yang menghasilkan $ 70 70 dan menawarkan jackpot bernilai lebih dari $ 100 beberapa kali dalam satu jam.
Koleksi PlayTech semua slot Marvel Superhero dimulakan beberapa tahun kemudian kumpulan Cryptologic, jadi permainannya sedikit lebih maju. Oleh itu, gambar dalam koleksi permainan ini didasarkan pada filem Marvel, yang menampilkan grafik 3D dan grafik sinematik. Slot dalam talian dalam koleksi seperti ini berdasarkan peranan seperti: Blade, Iron Man, Spiderman, The Amazing Four, Elektra, Daredevil dan The Hulk.
Pertandingan PlayTech’s Marvel Superhero dihubungkan ke jackpot Marvel Mystery ini, yang mengandungi tiga jumlah: Supreme Power, Superpower, Extra Power dan Power. Supreme Power adalah jackpot terhebat anda dalam sistem. Ia lebih jarang dilihat daripada Marvel Hero Cryptologic, namun hadiahnya jauh lebih murah. Ia memberikan hadiah purata 800 000 setiap 3 bulan. Jackpot Power super dan tambahan merangkumi hadiah biasa bernilai $ 30 000 dan £ 1500, masing-masing.
Walaupun kedua-dua jenis perlawanan berdasarkan pada superhero Marvel, setiap pembangun menyasarkan penonton lain. Walaupun pengajar tinggi dapat lebih tertarik pada permainan PlayTech, pemain tidak rasmi kemungkinan akan tertarik dengan siri Cryptologic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.